Medvehagymás sós palacsinta

Sike Betti | 2024.04.04.
Stopper ikon
20 perc
Teríték ikon
palacsinta

Tölthető gluténmentes medvehagymás palacsinták csicseriborsólisztből!

Én tofu-kesu ricottával és friss salátával töltöttem meg őket.

Hozzávalók

  • 1 bögre csicseriborsóliszt - 3 dl-es bögrét használtam
  • 1 kk. fokhagymapor
  • 1 kk. vöröshagymapor
  • só, bors
  • csipet kurkuma
  • 2 ek. sörélesztÅ‘pehely
  • 1 ek. szárított medvehagyma - kihagyható
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 1 bögre növényi tej
  • 1 nagy csokor friss medvehagyma
  • 2 ek. natúr növényi joghurt

Elkészítés

  1. Aprítsd fel a medvehagymát.
  2. Egy nagy tálban keverd össze a száraz hozzávalókat, majd öntsd hozzá a növényi tejet és a növényi joghurtot, keverd csomómentesre. Végül keverd hozzá a felaprított medvehagymát is.
  3. Forrósíts fel egy tapadásmentes serpenyőt, majd egy merőkanálnyi adagot teríts szét rajta a palacsintatésztából. Várd meg, míg a teteje is nagyjàból megszilárdul és kis buborékok jelennek meg rajta, majd fordítsd meg és süsd meg a másik oldalát is. Ismételd meg, míg el nem fogy a tészta.
  4. Frissen a legfinomabb! 😊

Hogy tetszett ez a recept?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy pillanat...