Tavaszi hagymaleves

Sike Betti | 2024.04.08.
Stopper ikon
20 perc
Teríték ikon
6 fő

Egy igazán tavaszi, szuperzöld krémleves 4 féle hagymából!

Hozzávalók

  • 1 vöröshagyma - felaprítva
  • 150 gramm zöld hagyma - felaprítva
  • 2 gerezd fokhagyma - felaprítva
  • 3 közepes krumpli - felaprítva
  • egy nagy csokor medvehagyma - felaprítva
  • só, csipet bors, szerencsendió
  • 2 marék natúr kesudió - vagy mandulapálcika
  • 200 ml natúr növényi tej
  • 4 ek. sörélesztőpehely
  • fél bögre natúr növényi joghurt
  • szárított snidling

Elkészítés

  1. Tedd egy fazékba az összes hagymát a krumplival és a kesudióval, öntsd fel annyi vízzel amennyi ellepi. Add hozzá a sót, borsot és a szerecsendiót. Főzd addig a zöldségeket, míg a krumpli teljesen megpuhul.
  2. Bormixerrel vagy turmixgéppel krémesítsd, majd öntsd vissza a fazékba.
  3. Kezdd el újra melegíteni, öntsd hozzá a növényi tejet, a sörélesztőpelyhet, natúr növényi joghurtot és ízlés szerint még a szárított snidlinet is.

Hogy tetszett ez a recept?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy pillanat...