Növényi parmezán

Sike Betti | 2023.05.26.
Stopper ikon
5 perc
Teríték ikon

Egy teljes értékű, parmezánra emlékeztető „szórás”, amit a tésztákra, ragukra, pizzára, szendvicsre vagy bármely ételre szórhatunk. 😊 Az alapját magvak képezik, így jó zsírforrás, rendszeresen szórom vele a kislányom ételeit is, váltogatva a különböző magvakat. 🙂

Hozzávalók

  • 1 marék dió, kesudió, mandula vagy bármely más olajos mag, vagy ezek keveréke
  • 1 kk. fokhagymapor
  • só, bors
  • másfél ek. sörélesztőpehely

Elkészítés

  1. A hozzávalókat aprítsd jól össze egy robotgépben és el is készült a magparmezán.

Hogy tetszett ez a recept?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy pillanat...