
Szárított paradicsomos kendermagkence
|
2025.01.29.
Amellett, hogy nagyon finom, tápláló és omega-3 zsírsavakban is gazdag ez a szárított paradicsommal, fokhagymával, fűszerekkel készült kendermagkence. Szuper opció teljes értékű kencének.
Hozzávalók
- fél bögre szárított paradicsom - 20 percre forró vízbe áztatva, hogy megpuhuljon, majd lecsepegtetve
- fél bögre hántolt kendermag
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek. vöröshagymapor
- 1 tk. miso paszta
- 3 ek. sörélesztőpehely
- só, bors
- 1 kk. datolyakrém
- 1/4 bögre víz
Elkészítés
- Botmixer segítségével krémesítsd a hozzávalókat, majd fogyasztásig tedd hűtőbe a kencét.
- Mi édesburgonyás zabbucival fogyasztottuk.